MENU 1

Rosół z makaronem

Kotlet schabowy zapiekany z serem i pieczarkami, ziemniaki, bukiet surówek

PRZYSTAWKI

Galantyna z kurczaka
Schab faszerowany śliwką
Deska wędlin z serami
( ogórek, pieczarka, papryka)
Drobiowa galaretka
Sałatka jarzynowa tradycyjna
( lub inna do wyboru)
Jajko w sosie chrzanowym
Filet rybny w warzywach
Roladki ze śledzika w dresingu oliwkowym, pieczywo, masło

MENU 2

Zupa krem szparagowy z groszkiem ptysiowym

Sznycel z indyka z serem i ananasem i żurawiną, dufinki, bukiet surówek

PRZYSTAWKI

Roladki z szynki ze szparagami
Galantyna z kurczaka
Schab faszerowany śliwką
Golonka w galarecie
Sałatka z kurczaka z ananasem
( lub inna do wyboru)
Jajko w sosie tatarskim
Śledzik po tatarsku
Roladki z łososia
( w omlecie z koperkowym serkiem kremowym) pieczywo, masło

DANIA NA GORĄCO

Udko z kurczaka
Barszcz z pasztecikiem
Bigos

DANIA NA GORĄCO

Forszmak w koszyczku
( gulasz)
Flaczki lub żurek

Napoje

Woda mineralna, soki owocowe
Kawa lub herbata
Lampka szampana

Napoje

Woda mineralna, soki owocowe
Kawa lub herbata
Lampka szampana